If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шансът да сработи инерционният датчик за спиране на притока на гориво при почистване на автомивка е същия като да гръмне въздушна възглавница. Нека сега да си припомним, за колко такива случаи знаем!
Aз лично знам за поне 5,дори и на мойта 159-ка,но тя си изписва на дисплея че е задействана системата и трябва да натиснеш бутона
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Aз лично знам за поне 5,дори и на мойта 159-ка,но тя си изписва на дисплея че е задействана системата и трябва да натиснеш бутона
Мъри, къде си тръгнал да спориш със спецове като Oem, ... и други. Ти не си виждал такива коли. Виждал си марсианци, а аз нептунци. Дай да се скрием за да не ни се смеят
Трябва доста сериозен удар за да се задейства този бутон... аз съм го удрял с прахосмукачката доста пъти и никога не съм имал случай да се задейства. А и като го знам как е устроен вътре... трудна работа. Съчмата трябва да има инерционен момент. Демек колата трябва да бъде в движение. Как ще се преодолее тази съчма пружината само от почукване не знам....
Да допълня спора с малко факти - не е задължително колата да е в движение.
Имал съм доста случаи при завиване на самонарезни/самопробивни рапидки (3,5мм) с акумулаторен винтоверт доста далеч от инерционния бутон и все пак се изключва... На Фиат ми се е случвало само веднъж на Пунто, но на френски (Рено и Пежо) сравнително често.
Е аз за прахосмукачка не мога да кажа нищо...
То ако блъска като хамалин с ръкохватката тоя дето чисти може и да успее...
Ама съм виждал разни други "невероятни" постижения след автомивка, така че не е невъзможно,
Comment